ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΔΟΣ | STAVRIANAKIS JEWEL

Κοσμηματοπωλείο, Κοσμήματα, Δαχτυλίδια, Βέρες γάμου, Κοσμήματα Βάπτισης, Κολιέ, Σκουλαρίκια, Μονόπετρα, Δαχτυλίδια αρραβωνων, Χρυσοχοείο.

Στη ιταλοκρατούμενη Ρόδο Αθήνα του 1929, στην κεντρική πλατεία της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, ξεκινάει η πρώτη επαφή της οικογένειάς μας με την χρυσοχοΐα, η οποία αποβλέπει στη δημιουργία ενός καταστήματος που θα υποδέχεται και θα εξυπηρετεί με κύρος κοινό από όλα τα μέρη του πλανήτη, προσφέροντάς του κομψοτεχνήματα παγκοσμίων απαιτήσεων, και ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες τους, προκειμένου και να χαρίσουμε το ιδανικό κόσμημα, έναν μικρό θησαυρό.

Οι ίδιες αξίες και ο ίδιος σκοπός υπηρετούνται μέχρι και σήμερα στο κατάστημά μας, το οποίο πλέον βρίσκεται δίπλα στην Πλατεία Μουσείου.

Ειδικευόμαστε σε κοσμήματα σχεδιασμένα σύμφωνα με την αρχαία ροδιακή και ελληνική τέχνη. Στη συλλογή μας θα βρείτε αντίγραφα κοσμημάτων της Αρχαϊκής, Ελληνιστικής, Μινωικής και Βυζαντινής περιόδου καθώς και αριστουργήματα σύγχρονου στυλ.

Θεωρούμε ότι η δουλειά μας είναι μοναδική σε ποιότητα και πρότυπα και σας διαβεβαιώνουμε ότι αξίζει η προσπάθειά σας να μας επισκεφθείτε.

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου 5, Ρόδος, Τ.Κ.85131

GPS

36.4452853, 28.2272736

Τηλέφωνο


Ανακοινώσεις:  

Επικοινωνία με Email

 

Δυνατότητες μεταφοράς
Ποδήλατο
Καράβι
Λεωφορείο
Αυτοκίνητο
Με τα Πόδια
Τύπος δωματίου
Μονόκλινο
Οικογένεια
Διαμερίσματα
Πολυτέλεια
Κουζίνα
Χωρίς δίαιτα
Μόνο Ποτά
Vegan Κουζίνα
Ελληνική
Ευρωπαϊκή-Διεθνής
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Κλιματισμός
Δωρεάν WiFi
Τηλεόραση
Εξωτερικά καθίσματα
Παιδική χαρά
Ντουζιέρες
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Μετρητά
Τραπεζική Μεταφορά
Ομπρέλες Παραλία
Ομπρέλες στην Παραλία